FAQs

Spørsmål og svar for vanlige brukere:

Hvordan kan jeg legge inn en dødsannonse på farvel.net ?
Nettstedet farvel.net er primært laget for at begravelsesbyråene skal legge inn dødsannonsene.
Det første du bør gjøre er derfor å spørre det byrået du har valgt om de kan publisere dødsannonsen for deg.
Men dersom byrået ikke kan gjøre dette, sender du oss en epost til info@farvel.net – du kan også benytte vår kontakt-side. Som regel vil vi be om en eller annen form for dokumentasjon på det aktuelle dødsfallet før vi publiserer annonsen. Prisen for annonsen vil være 350 kr.

Hva koster det å publisere en dødsannonse på farvel.net?
For en vanlig bruke vil prisen være 350 kr. Byråene oppnår lavere priser.

Hvordan betaler jeg for dødsannonsen?
Om du har en Paypal konto , er det det beste. Du kan også benytte Payex, etterhvert kommer det også andre betalings-alternativ.

Hvor raskt blir annonsen publisert ?
Det tar mare 5 minutter å publisere selve dødsannonsen. Avhengig av når på døgnet du sender oss annonse-teksten, og også hvor lett det er å verifisere at det dreier seg om et genuint dødsfall, vil annonsen være synlig på farvel.net i løpet av et par timer.

 
Spørsmål og svar for begravelsesbyråer:

Hvordan kan vi som begravelsesbyrå ta i bruk farvel.net?
For å kunne publisere dødsannonser på farvel.net, må dere få tildelt en brukerkonto. Såfort vi mottar enforspørsel fra et begravelsesbyrå, vil vi opprette en brukerkonto. Drre får da tilsendt et selvbestemt brukernavn og et passord. Dermed er dere klare til å ta i bruk farvel.net å publisere dødsannonser.

Hva koster det for et begravelsesbyrå å benytte farvel.net?
Registrering og opprettelse av brukerkonto er gratis. Dere betale bare for de dødsannonsene dere publiserer. Dette vil bli fakturert på månedlig basis. Prisen er lav slik at dere har god margin opptil hva vi krever fra den vanlige bruker.

Hvordan kommer vi gang?
Det er bare å sende oss en epost – til info@farvel.net – bruk gjerne vår kontakt-side. Ved anmeldt interesse fra dere tar vi kontakt per telefon eller epost og vi setter opp en brukerkonto hvor dere får et brukernavn og passord. Dermed er dere klare til å publisere dødsannonser. Vi hjelper dere å komme i gang, men det er meget enkelt og intuitivt å publisere annonsene.